dcsimg Bane - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bane

Rambøll har omfattende teknisk ekspertise og specialistviden og yder professionel rådgivning inden for alle typer banesystemer, herunder fjern- og regionalbaner, højhastighedsbaner, S-baner og bybanesystemer, metro og letbaner. Vores ekspertise omfatter bl.a. baneanlæg, kørestrøm, sikringsteknik og rullende materiel, signalsystemer, jernbanesikkerhed, kapacitetsanalyser, trafikstyring og tele. 
 
 

Rambølls rådgivning omfatter en meget bred pallette af ydelser inden for jernbaner. Vi dækker samtlige projektfaser fra idéfase over analyser og planlægning til gennemførelse og opfølgning. Vi påtager os også den samlede projektledelse eller assistance til vore kunder.

Tværfaglige helhedsløsninger

Rambøll kan som multidisciplinær rådgivergruppe påtage sig store og komplekse opgaver, hvor der er behov for at kombinere en stærk jernbanefaglig kompetence med andre af vore kompetencer som f.eks. miljø- og klimaforhold, økonomi, IT, management og tekniske specialistområder fra alle dele af Rambøll Gruppen. Rambøll har desuden et udstrakt netværk af samarbejdspartnere.

Vi trækker på vores viden om både lokale, nationale og internationale forhold. Vi er derfor i stand til at levere internationalt konkurrencedygtige og integrerede helhedsløsninger tilpasset både lokale forhold og internationale krav.

Vi er rådgivere på flere markante projekter på baneområdet, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Læs mere

 
Mobilising Public Transport
Find ud mere om Rambølls ydelser inden for jernbaner og kollektiv trafik i denne engelske PDF (1,73 MB).

Kontakt

Tonni Christiansen
Tonni Christiansen
Direktør, Bane
T+45 5161 6430
Etoc@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Peter Aarkrog
Peter Aarkrog
Direktør, Rådgivning
M+45 5161 6847
Epaa@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk