dcsimg Strategi handler om beslutninger. Få hjælp til at træffe dem. - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strategy & operations

Organisationer balancerer på en knivsæg. Der skal implementeres ambitiøse vækststrategier og tages højde for hurtigt skiftende kundebehov, imens der samtidigt skal tænkes i strømlinede processer og stordriftsfordele for at effektivisere det operationelle setup. Midt i udfordringerne er Rambøll Management Consulting din betroede partner med dokumenterede metoder og skræddersyede løsninger. 
Strategy and operations consultants talking
 
 

Alt for mange strategiske beslutninger bliver i dag truffet på et svagt grundlag uden de nødvendige indsigter i fx markeder, processer, kernekompetencer eller omkostningsstrukturer. Derfor går vi empirisk og analytisk til værks med vores ydelser inden for strategi- og driftsområdet.

Omvendt glemmer vi aldrig den menneskelige faktor. Strategier, fusioner eller andre store organisationsændringer er dømt til at mislykkes uden en dyb forståelse for mennesker og organisationskultur. Dermed dækker vores ydelser bredere end klassiske strategihuse.

Omfattende sektorindsigt

Vores erfaringer stammer fra samarbejder med meget komplekse organisationer i både den offentlige og private sektor. Som en del af Rambøll-Gruppen kan vi trække på teknisk ekspertise, der giver os detaljeret indsigt i fx energi, transport- eller forsyningssektoren.

Kontakt os

Thomas Kræmer Schmidt
Direktør
M5161 7834
Eths@ramboll.com
Martin Eberhard
Afd. leder, Projekt- og Programledelse
M5161 8244
Eme@ramboll.com