Ledelse & HR

Hvis du tror, at aktiviteter inden for ledelse og HR hører til den bløde del af forretningslivet, så tro om igen. Ekstremt motiverede medarbejdere er nemlig lig med høj produktivitet og stærke resultater. Og mere end alle andre er det lederne, der er drivkraft for motivation. Det viser vores forskning og erfaring.

Kontakt os

Carsten Sørensen

Executive Director
T: +45 5161 7815

Hans Lindeman

Executive Director
T: +45 5161 2562

Den krystalklare sammenhæng mellem ledelse og resultatskabelse er ikke bare et tænkt eksempel. Som ét af Nordeuropas største konsulenthuse inden for ledelse og HR har vi trænet over 1000 ledere og analyseret besvarelser fra mere end en million medarbejdere i løbet af de seneste år. Derfor ved vi, hvad der virker. Men vi ved også, at løsningen skal tilpasses kundens unikke situation, og det gør vi ved at trække på en vifte af ydelser målrettet enten ledere, teams, HR funktionen eller hele organisationen.

Good to great 

Vores tilgang til udvikling er pragmatisk: vi behøver ikke en brændende platform for at rådgive om organisationsforandringer, da forandringer mere end nogensinde er en permanent tilstand.

Vi hjælper, uanset om din organisation er ved at gå til i forandringer eller ønsker at tage skridtet fra ’good to great’. Det kan ske via skræddersyede forløb i organisationen, hvor vi skaber stærke forbindelser mellem organisationens strategiske målsætninger og medarbejdernes individuelle behov.

Skalérbar og sikker dataindsamling

Samtidig hylder vi den daglige drift. Dér hvor udvikling sker i små skridt – støttet af en langsigtet strategi med faste målepunkter. Til det har vi SurveyXact – markedets bedste system til indsamling af viden om organisationen.

Mere end halvdelen af de danske kommuner, de fleste af landets uddannelsesinstitutioner og store dele af top 500-virksomheder har valgt SurveyXact som deres foretrukne værktøj til at dataindsamling. Det har de, fordi SurveyXact er et skalérbart, brugervenligt og driftssikkert system.

Vi kan tilbyde dig og din organisation alt fra gør-det-selv licenser til komplet konsulentbistand, hvor vi hjælper hele vejen - fra idé til implementering. Fra måling til opfølgningsprocesser.

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417