dcsimg Juridisk rådgivning - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juridisk rådgivning

Afdelingen for Juridisk Rådgivning i Rambøll Management Consulting har gennem mere end 15 år ydet juridisk rådgivning til offentlige og private kunder i både Danmark og udlandet.

Vi leverer juridisk rådgivning på et niveau, der matcher de bedste i markedet.
Via vores samarbejde med Rambølls øvrige rådgivningsenheder er vi den eneste juridiske rådgiver i Danmark, der inden for samme virksomhed kan kombinere højt specialiseret juridisk rådgivning med øvrige fagspecifikke kompetencer, f.eks. inden for teknologi, forretning, entrepriser og miljø. 
Konsulent i arbejde
 
 

Specialister i jura og forretningsforståelse

Hos Rambøll Management Consulting leverer vi juridisk rådgivning med et kommercielt sigte, der understøtter vores kunders forretning. I vores rådgivning fokuserer vi altid på den praktiske anvendelse af de gældende regler og rådgiver om konkrete muligheder frem for forhindringer.

Vores juridiske team består af specialiserede jurister med mange års erfaring fra advokatvirksomheder, konsulentbranchen, offentlige myndigheder samt internationale virksomheder. Vi leverer rådgivning til nationale og internationale myndigheder, virksomheder og organisationer om juridiske spørgsmål inden for vores ekspertiseområder, som dækker:

Som en del af Danmarks største rådgivningsvirksomhed og med erfaring fra en lang række komplekse projekter er vi i stand til at se den konkrete opgave i sammenhæng med kundens øvrige forretning. Det giver maksimal værdi for vores kunder.

Holistisk tilgang til opgaveløsning

Vi har en holistisk tilgang til løsning af opgaver og baserer vores rådgivning på en dyb forståelse af de processer, der fører projektet i mål. I dialog med vores kunder søger vi altid at fremme multidisciplinære samarbejder, hvor specifikke faglige kompetencer hos kunden eller hos os, inddrages på de korrekte tidspunkter i projekterne.

I vores rådgivningsydelser har vi indarbejdet processer og metoder baseret på anerkendte Contract Management-metodikker. Herved sikrer vi, at vores kunders projekter understøttes med et resultatorienteret fokus, der ikke begrænses til selvstændige juridiske vurderinger.

Vi har igennem en lang årrække opbygget en særlig kompetence i at kombinere rådgivning inden for udbud, komplekse teknologikontrakter samt Contract & Commercial Management og kan som noget ganske unit i markedet levere et samlet rådgivningskoncept, der giver en høj forretningsværdi i både små og store projekter.

Integreret rådgivning

Vores høje grad af teknologisk- og forretningsorienteret forståelse understøttes af det tætte samarbejde og den vidensdeling, som vi har med Rambølls øvrige kompetencer. I kraft af dette samarbejde kan vi tilbyde vores kunder at samle ansvaret for både teknisk, kommerciel og juridiske rådgivning i ét team, der kan løse alle delopgaver i projektet – og bringe det helt i mål.

Se oversigt over medarbejderne i juridisk rådgivning og læs mere om vores specialer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for assistance eller hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Besøg denne side for juridisk rådgivning inden for bygherrerådgivning 

Samarbejder

Vi samarbejder med Nordic School of Contract & Commercial Management og tilbyder i samarbejde hermed globalt anerkendte IACCM certificeringer i Contract & Commercial Management. Sammen med NSCCM leverer vi ligeledes skræddersyede kurser og uddannelsesforløb inden for Contract Management, der samtidig kan kombineres med specifikke rådgivningsydelser.

Læs mere under beskrivelsen af forretningsområdet Contract & Commercial Management eller på www.nsccm.dk

Kontakt os

Business Manager, Legal Consulting
M5161 7903
Ecghk@ramboll.com