Organisationsudvikling

Kontakt os

Martin Eberhard

Afd. leder, Projekt- og Programledelse
T: +45 5161 8244

Lars Bach Andersen

Manager
T: +45 5161 7828
At introducere en ny struktur i organisationen kræver sin direktør. På den ene side skal det nye organisationsdesign rulles ud med sikker hånd, og på den anden side er ændringen typisk forbundet med flere faldgruber og en god portion indre uro. Her kan den erfarne rådgiver hjælpe. Når det gælder organisationsudvikling og design, er Rambøll en betroet partner for både den offentlige og private sektor.
Hvis mulighederne i løbende procesoptimeringer synes udtømte, kan en nytænkning af organisationens samlede setup være nødvendig for at kunne fortsætte forbedringerne af effektivitet, kvalitet og service.

Uanset hvad din organisation skal lykkes med, er vores ambition at hæve overliggeren sammen med dig. Dit ambitionsniveau definerer vores udgangspunkt, fordi vi tror på, at de bedste muligheder for at stimulere succesrig og holdbar forandring opstår gennem den konstruktive dialog.

Inden for organisationsudvikling tilbyder vi:

  • Strategisk sparring og afklaring
  • Komplet organisationsdesign inkl. roller og referencelinjer
  • Benefit mapping – mål for realisering af de ønskede effekter
  • Proces for involvering af ledere og evt. medarbejdere
  • Plan for implementering og udrulning
  • Bistand til rekruttering af nye chefer eller nøglemedarbejder
De fleste medarbejdere oplever utryghed i forbindelse med forandringer og nye strukturer. De kommer pludseligt, de kan være svære at forstå og indeholder ofte uklare kriterier eller vage fremtidsvisioner.

Vores erfaring er, at en synlig, fair og involverende proces med et velbegrundet resultat giver de bedste muligheder for opbakning i organisationen. Med opbakning kommer også en øget sandsynlighed for, at forandringen kan implementeres i bunds og i overensstemmelse med intentionen.

Organisationsudvikling er en tillidssag

For mange topchefer er beslutningen om en revurdering af organisationsdesignet en stor beslutning, som kræver rådgivere, der har prøvet det mange gange før, og som topchefen har tillid til, kan indgå i det tætte samspil med organisationen, som en god udviklingsproces bør indeholde.

Rambøll Management Consulting har erfaringen og koncepterne, men hver eneste projekt er unikt. God og rettidig organisationsudvikling kræver en omhyggelig forberedelse og et gennemtænkt forløb, der tager hensyn til de særlige forhold, som kendetegner din organisation. Vi står klar til en uforpligtende, indledende dialog om muligheder og faldgruber i organisationsdesign og organisationsudvikling i relation til det, jeres organisation skal lykkes med de kommende år.

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417