dcsimg Evaluering og policyrådgivning - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evaluering & policyrådgivning

Store beslutninger kan kun træffes på baggrund af den aktuelt bedste viden og handlingsorienterede anbefalinger. Med Nordens absolut førende evalueringsmiljø hjælper vi beslutningstagere med at løfte kvaliteten og hæve effektiviteten i den offentlige sektor. 
Consultants reading a report on policy advice and evaluation
 
 

Med flere end 150 evalueringskonsulenter i seks lande udgør policyrådgivning og evaluering én af Rambøll Management Consultings kernefagligheder. Vi kombinerer de højeste evalueringsstandarder med en unik forståelse for velfærdsområder som beskæftigelse, uddannelse og socialpolitik for at evaluere og dokumentere effekterne af politiske programmer og indsatser – herhjemme, i Norden og på EU-niveau.

Evidensbaseret rådgivning

Vores ydelser er mange: Vi evaluerer politiske initiativer såsom hjemløsestrategien og nationale tests i folkeskolen. Vi hjælper offentlige myndigheder med at udvikle en performancekultur. Vi udfører cost-benefit analyser for at sikre, at begrænsede ressourcer bliver fornuftigt fordelt.

Men det handler ikke bare om at få de hårdt pressede budgetter til at række. Vi muliggør måling og rapportering af kvaliteten af velfærdsydelserne med et unikt it-system, og vi omsætter ofte vores indsigt fra evalueringer til inspirationshæfter, temahjemmesider eller best practice cases, fordi vi tror på, at viden er en katalysator for forandring.

Fællesnævneren for det hele er vores stærke tradition for evidensbaseret rådgivning.

Kontakt os

Martin Haaning
Martin Haaning
Direktør
M+45 5161 7842
Emha@ramboll.com
Business Manager
T5161 7921
Ejepo@ramboll.com