dcsimg Rambøll - globalt førende i holistisk by- og samfundsudvikling - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By- & samfundsudvikling

Med allestedsnærværende megatrends som urbanisering, globalisering og klimaforandringer konkurrerer alverdens storbyer intenst om at tiltrække investeringer og højtuddannet arbejdskraft. Andre steder på kloden affolkes landområder til fordel for stadig mere overfyldte byer. Ikke to problemstillinger er ens. Derfor leverer Rambøll Management Consulting en fuld portefølje af kompetencer, som er nødvendige inden for holistisk by- og samfundsudvikling. 
City and society development consultant in India
 
 

Med multidisciplinære løsninger har Rambøll bidraget til udviklingen af nogle af verdens største byer, inkl. London, Berlin, Singapore og Beijing. Ydermere indgår vi i langsigtede partnerskaber med de største nordiske byer og har spillet en central rolle i at gøre dem globalt førende inden for bæredygtighed og høj levestandard. Det fremgår bl.a. af Green City Index, hvor København, Oslo og Stockholm topper listen.

Et bæredygtigt opsving

Alt handler imidlertid ikke om byerne. Lande og regioner presser lige så meget på for et bæredygtigt opsving. I den forbindelse er vi en betroet strategisk partner for Grønland og talrige regioner i hele Arktis. Og derfor er Rambøll den førende ingeniør- og konsulentvirksomhed i Arktis-regionen målt på både størrelse og geografisk spredning med mere end 400 ansatte nord for Polarcirklen.

By -og samfundsudvikling

E-bog om bæredygtige samfund: 3 steps for resilient cities.

Hos Rambøll arbejder vi inden for hele spektret af transformerende by-tjenester.
Vores e-bog bringer dig viden om socioøkonomiske forhold og inddragelse af interessenter.

Klik her og download vores e-bog: 3 steps for resilient cities

Kontakt os

Henrik Seiding
Executive Director, Management Consulting
M5161 8255
Ehers@ramboll.com
Henrik Stener Pedersen
Direktør
M5161 8124
Eheks@ramboll.com