dcsimg Rambøll Management Consulting – Nordeuropas førende konsulenthus - Rambøll i Danmark
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Management consulting

Med næsten 600 ansatte er vi blandt de førende konsulenthuse i Nordeuropa og afgjort den største, danskejede konsulentvirksomhed. Vi agerer som en betroet partner i den private sektor og har en stærk position i udviklingen af den offentlige sektor. Se vores mange ydelser her.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 

Ydelserne i Rambøll Management Consulting er forskellige, men kan kombineres. Vi leverer det strategiske og analytiske fundament, den datadrevne indsigt samt de nødvendige, forandringsrelaterede processer. Samtidig trækker vi på de relevante eksperter fra vores kontorer i seks lande for at sikre den bedste løsning for kunderne.

Løsninger i 3 dimensioner

Hos Rambøll Management Consulting arbejder vi ofte med tre dimensioner, der er indbyrdes forbundet: Evaluering og analyse, som skaber et bedre grundlag for politiske beslutninger på et samfundsmæssigt niveau, procesoptimering og forretningsudvikling på organisatorisk niveau samt lederskab, kultur og kompetenceudvikling på individuelt eller teamniveau.

Som en del af Rambøll-Gruppen tilfører vi værdi til kunderne og samfundet ved at kombinere vores ydelser inden for management consulting med teknisk ekspertise. Dermed kan vi fx hjælpe med at udfolde de samfundsøkonomiske aspekter af miljøvurderinger og infrastrukturprojekter eller give næring til borgerdialog og involvering af interessenter inden for byudvikling og master planning.

Management consultants

Kontakt os

Senior Director
M5161 7974
Eem@ramboll.com
Henrik Seiding
Executive Director, Management Consulting
M5161 8255
Ehers@ramboll.com