Industri & erhverv

Arla Innovation Centre

Rambøll har gennem mange år bistået med at udvikle innovative og funktionelle rammer for industri- og erhverv. I vores løsninger tillægger vi det stor betydning, at krav til funktionalitet ikke udelukker et indbydende design og motiverende arbejdsmiljø. Tæt dialog med bygherre og brugere er afgørende for resultatet, når visioner og funktionsbehov skal transformeres til arkitektur, der kan sætte rammen om en god og inspirerende arbejdsdag.

Vores tværfaglige tilgang, hvor vores arkitekter og ingeniører fra start arbejder side om side for at skabe den bedste helhedsløsning, sikrer høj kvalitet og optimerer hele byggeprocessen.

I Aarhus har vi skabt et globalt innovationscenter, der i fremtiden skal være centrum for Arlas produktudvikling til hele verden. Åbenhed er et nøgleord i projektet, der med en stor transparens skal skabe sammenhæng mellem de forskellige funktioner og arbejdsområder, som foregår i huset.

Læs mere om Arlas innovationscenter her

I Kvistgaard, nord for København, har vi udført en totalentreprisekontrakt for Bavarian Nordic på en nyskabende produktionsfacilitet. Faciliteten er designet i tæt samarbejde med vores pharmaceutiske eksperter til at forhindre, at genmodificerede organismer kan slippe ud til det omgivende miljø.

Læs mere om Bavarian Nordic’s produktionsfacilitet her

Relaterede projekter

Interacoustics

Interacoustics

En kompleks bygning, der både skal fungere som hovedsæde med traditionelt kontormiljø og innovationscenter med testmiljø for supersensitivt audiologisk måleudstyr.

Atrium set fra gangbroen på 2. sal.

Arla Foods Innovation Centre

Det nye Arla Foods Global Innovationscenter bliver centrum for Arlas produktudvikling til hele verden. Det er placeret i Agro Food Park, Aarhus, som i dag og fremover vil være et markant center for Danmarks landbrugs- fødevareudvikling.

Arlas domicil

ARLA domicil

Bygningen, der tegner sig som en kobberklædt figur, som svæver over et omgivende vandbassin, samler sig i 5 etager om et indvendigt, glasoverdækket atrium med en gennemgående rampe, der snor sig op igennem bygningen.

Foss - Kristine Mengel

FOSS Innovation Centre

Foss Innovation Center er placeret på en stor, åben og smukt beliggende grund i Trollesminde Erhvervspark. Grundens visuelle og rekreative elementer er et vigtigt afsæt i den æstetiske tilgang til projektet med stor vægt på, at de landskabelige kvaliteter, som grunden tilbyder, udnyttes optimalt og er synlige både ved ophold udenfor og inde.

Oticon

Oticon hovedsæde

En udvidelse af Oticons hovedsæde i Smørum, udformet som en selvstændig bygning med klare referencer til den eksisterende hovedbygning. Huset består af fleksible storrumskontorer, der omkranser et atrium og centralt beliggende fordelings- og innovationszoner.

Nettos centrallager i Aarhus

Netto Højlager

Nettos centrallager er placeret i et erhvervsområde i Aarhus Vest. Med sine 19.200 m2 i grundplan og 14 meter høje facader er der tale om en betydelig bygningsvolumen. 

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417