dcsimg VVS og ventilation - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
Lys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VVS og ventilation

Ud over de traditionelle discipliner inden for VVS besidder vi i Rambøll kernekompetencer inden for en række specialer som indeklima, miljørigtig projektering, integreret bygningsdesign, bygningsfysik, simuleringer, CTS/bygningsautomation og køleteknik. Vi leverer også helhedsorienterede løsninger inden for laboratorier, renrum og hospitaler.

 
 
 

Deltager i alle faser

Vi deltager aktivt i alle faser i et projektforløb - fra forstudier over fastlæggelse af brugerkrav og designforudsætninger til overdragelse af det færdige byggeri.

Erfaring og bred teknisk indsigt

Rambøll har været en del af mange markante byggerier og projekter inden for fødevareindustrien, medicinal- og den farmaceutiske industri. Læs mere om vores specialistydelser inden for laboratorieteknik og renrum her.

Videndeling

Det er vores målsætning at præge projekterne på en måde, så kunden får det optimale ud af sin investering. Vi arbejder derfor målrettet med opsamling og anvendelse af den nyeste viden inden for vores fagområde. Rambøll anvender videndeling på tværs til at udnytte medarbejdernes forskellige kompetencer til gavn for kunden.

Samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med Rambølls øvrige afdelinger og forretningsområder. Det betyder, at vi altid kan trække på et meget bredt netværk af faglige ekspertiser, der sikrer vores kunder kvalitet og helhed i opgaveløsningen.

Kontakt

Lars Nikolaj Haaning
Lars Nikolaj Haaning
Afdelingsleder, Indeklima og Bæredygtighed
T+45 5161 8877
Enkh@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Brigitte Jarberg
Brigitte Jarberg
Director of Pharma Operations
T+45 5161 6491
Ebrij@ramboll.dk
Flemming Holst
Flemming Holst
Afdelingsleder
T+45 5161 7792
Efgh@ramboll.dk
Mette Ø. Andersen
Mette Ø. Andersen
Afdelingsleder
T+45 5161 5780
Emtoa@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk