dcsimg Teknisk due diligence - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
Lys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teknisk due diligence

Rambøll hjælper med teknisk due diligence i forbindelse med danske og internationale ejendomshandler.

 
 
 

Når ejendomme skifter hænder, er det centralt for sælger og køber hurtigt at få skabt et overblik over ejendommens stand og dertilhørende muligheder og risici. Det kan Rambøll hjælpe med gennem professionelle og effektive teknisk due diligence.

Vi besigtiger ejendommen, gerne flere gange, afdækker økonomiske muligheder og risici og udfærdiger dokumentationen − alt sammen inden for den, i ejendomshandler, vigtige tidsramme. På den måde er vi med til at sikre gennemsigtighed i ejendomsforholdet mellem køber og sælger.

Solidt hold af internationale specialister

Vi har korte svartider og kan hurtigt samle et team, som besidder de rigtige specialistkompetencer – også internationalt, hvor vi udfører TDD-projekter via vores egne 300 kontorer verden rundt eller sammen med lokale samarbejdspartnere. Det gør os i stand til at skabe solide, fleksible og skræddersyede løsninger til ejendomskøbere og -sælgere. Hurtigt, effektivt og til faste priser.

Vi lægger vægt på, at der er én kontaktperson gennem hele processen, og vi afrapporterer løbende om væsentlige forhold selvfølgelig under fuld diskretion. På den måde sikrer vi konstant optimering af tid og ressourcer for vores kunder. Af den grund arbejder vi også ofte tæt sammen med kundens juridiske og finansielle samarbejdspartnere, og vi har løst tekniske due diligence-opgaver for nogle af Skandinaviens største investerings-, pensions- og ejendomsselskaber.

Valgfrihed og faglig dokumentation

Teknisk due diligence fra Rambøll omfatter altid en vurdering af bygningens stand og en kortlægning af ejendommens historiske vedligeholdelsesinitiativer. Derudover har vi udviklet en lang række forskellige moduler, som kan til vælges. Ved at vælge alle modulerne får kunden en oversigt over ejendommens samlede økonomi. På baggrund af modulvalget skræddersyr vi en fleksibel løsning.

Ved tekniske due diligence hjælper vi med opgaver som:

  • Besigtigelse af ejendommen
  • Gennemgang af datarum og evt. indsamling af manglende dokumenter
  • Udfærdigelse af dokumentation på dansk eller engelsk
  • Økonomisk afrapportering i kundens egen template

Andre eksperter hentes ind

Rambølls eksperter fra andre områder hentes ind, når det er relevant f.eks. ved klima-, installations- og miljøspørgsmål. Miljøvurderinger foretager vi f.eks. ud fra jordprøver og analyser, hvor vi undersøger ejendommen for miljøskadelige stoffer som PCB, asbest, chlorparaffiner og tungmetaller.

Kontakt

Knud Kjellerup Christensen
Knud Kjellerup Christensen
Ingeniør
T+45 5161 8755
Ekkc@ramboll.dk
Mari Brandl
Mari Brandl
Afdelingsleder, Renovering og bygningsfysik
T+45 5161 6363
Emarb@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk