dcsimg Projektledelse - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
Lys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projektledelse

Rambøll tilbyder projektledelse som en selvstændig ydelse. Vi kan både lede hele og dele af et byggeprojekt, som eksempelvis etablering af produktionsanlæg i udlandet. Derved aflaster vi kundernes egne projektledere, så de kan holde fokus på kerneforretningen. 
Projektledelse: konference med teksten Project Excellence på væg
 
 

En række af vores kunder oplever udfordringer i forhold til at skulle styre kerneforretningen og samtidig igangsætte, facilitere og lede byggeopgaver. For dem giver det mening at lægge projektledelsen ud til en rådgiver, også selvom denne ikke ellers er involveret i virksomhedens produktion.

Lang tradition for projektledelse inden for byggerådgivning

Rambøll er Danmarks største byggerådgiver, og vi har en lang tradition for at varetage projekter for vores kunder. Vi håndterer både hele og dele af projektledelsesprocessen fra de indledende idéfaser og analyse af finansieringsmuligheder over planlægning, projektering og udbud til interessenthåndtering, kontrakt-, tids- og økonomistyring og aflevering.

Vi starter helst vores engagement i projektledelsen med at formulere en vision, strategi og værdigrundlag i tæt samarbejde med kunden. Det gør vi for at sikre et tydeligt fælles pejlemærke. Vi udfordrer også gerne de vante rammer i forhold til den måde, projektet skal forløbe på. Flere af vores kunder benytter sig desuden af muligheden for at insource en eller flere af Rambølls projektledere i en afgrænset tidsperiode.

Rambølls stærke juridiske kompetencer gør det muligt at udføre og lede projekter inden for rammerne af både dansk og udenlandsk lovgivning. Med kontorer i mere end 30 lande kender vi desuden de lokale kulturer, taler sprogene, har indsigt i relevante myndighedsforhold samt adgang til de netværk, der skal til for at kunne navigere på tværs af grænser.

Diskussion af projektplan ved whiteboard

Projekteringsledelse, kontraktstyring, tidsstyring m.m.

Vores erfaringer inden for projektledelse spænder over alle typer projekter, fra små og mellemstore projekter til de største og mest komplicerede projekter, og vores kunder tæller statslige organisationer og private virksomheder. Vi bidrager ofte med følgende:

  • Projekteringsledelse, hvor vi leder den samlede indsats fra arkitekt og ingeniør
  • Tids- og ressourceplanlægning
  • Udbud og entrepriseforhandlinger
  • Kontrakt-, økonomi-, tids- og risikostyring
  • Interessenthåndtering
Byggeplads

Kontakt

John Flemming Jensen
John Flemming Jensen
Director, Store projekter, industri og udland
T+45 5161 6037
Ejflj@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Per Rix Rasmussen
Per Rix Rasmussen
Afdelingsleder, Store projekter, Jylland og Fyn
T+45 5161 3979
Eprr@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Bjarke Curtz Jansen
Bjarke Curtz Jansen
Seniordirektør, Privat & Offentligt byggeri, Øst
T+45 5161 6177
Ebjhj@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk