dcsimg Pharma- & biotekrådgivning - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
Lys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pharma- & biotekrådgivning

Rambøll leverer specialiseret rådgivning, der understøtter verdens førende pharma- og biotekvirksomheder i at effektivisere produktionen og styrke produktudviklingen. 
To kvinder arbejder på et laboratorium
 
 

Rådgivning til den pharmaceutiske sektor kræver solid erfaring og dyb indsigt i de gældende standarder og aktuel lovgivning. Rambøll har leveret rådgivning inden for pharma og biotek i flere årtier, og vi arbejder altid i overensstemmelse med både national lovgivning og EU/US GMP.

Rambøll leverer rådgivning til alle former for pharma- og biotekprojekter. Vi kan således bidrage til alle faser i et projekt, fra udvikling af forretnings- og masterplaner over valg af løsninger, opstilling af proces flow-diagrammer til kvalificering. Vi udvikler gerne helhedsløsninger, hvor vi driver hele processen fra start til slut, håndterer udbudsprocessen og udarbejder de nødvendige kravspecifikationer.

Uovertrufne inden for laboratorier og rene rum

Alene i Danmark har vi mere end 100 erfarne pharma- og biotekeksperter, og særligt vores kompetencer inden for laboratorier og rene rum er uovertrufne i Norden. Med mere end 300 kontorer globalt har vi desuden mulighed for at løse projekter og trække på kompetencer i hele verden.

Vi bidrager ofte med følgende elementer:

  • Formulering af idé, forretnings- og masterplaner
  • Levering af Conceptual Design, Basic Design og Detail Design
  • Myndighedsprojekter
  • Opstilling af kravspecifikation samt tests og kvalificering
  • Udbudshåndtering
  • Udførelse og realisering af projekt
Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger og dermed fleksible processer, der ikke følger en 'one-size-fits-all'-model. Alle projekter kræver noget forskelligt, og vi lægger vægt på at opfylde de individuelle behov. Vi bestræber os desuden på at tilgå projekter med et holistisk perspektiv, således at vores kunder opnår de størst mulige gevinster.
 

Læs mere

 
Forside af brochure om Rambøll Danmark's organisation og kompetencer inden for pharma og biotekrådgivning
Læs eller download brochure
Få et overblik over vores kompetencer inden for pharma- og biotekrådgivning (åbnes som online publikation i nyt vindue)
Laboratorieteknik
Laboratorieteknik

Rambølls Pharma-afdeling har højt kvalificerede specialister inden for laboratorieteknik med stor teknisk viden og erfaring fra opgaver for den pharmaceutiske industri. Læs mere i folderen om laboratorieteknik


 

Farmaceutisk produktion
Farmaceutisk produktion
Læs mere om Rambølls Pharma-afdelings store viden og indsigt i farmaceutisk produktion
Renrumsteknik
Renrumsteknik
Rambøll har gennem flere årtier specialiseret sig i Renrumsteknik i samarbejde med den farmaceutiske industri. Læs mere om vores viden inden for Renrumsteknik her

 

Test og dokumentation af rene rum
Test og dokumentation af rene rum

Rambøll er altid på forkant med de nyeste standarder inden for klassificering og testning. Læs mere i vores folder om test og dokumentation af rene rum

Faciliteter til sundhed & pleje
Læs eller download engelsk brochure om Rambølls ydelser inden for sundhed & pleje (e-publikation, åbner i nyt vindue)


 

Facility Design
Facility Design
Læs mere om hvordan Rambøll skaber de bedste rammer for kundens virksomhed, produktion og medarbejdere i vores folder om Facility Design (e-publication, åbner i nyt vindue)
Human Factor Design
Human Factor Design
Læs mere om Rambølls holistiske programmeringsmetode i vores folder om Human Factor Design (e-publication, åbner i nyt vindue)

Kontakt

Bjarne J. Rasmussen
Direktør, Pharma, Industri & Bygherrerådgivning
T+45 5161 6464
Ebra@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Brigitte Jarberg
Brigitte Jarberg
Director of Pharma Operations
T+45 5161 6491
Ebrij@ramboll.dk