dcsimg Lufthavne - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
Lys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lufthavne

Den internationale luftfartssektor er en voksende sektor, der bidrager til økonomisk og social vækst over hele verden, ligesom den forbinder os med hinanden.

 
 
 

Ny teknologisk udvikling, såsom online check-in og udstyr til sikkerhedskontrol, stiller nye krav til lufthavnsbyggeri. Dagens lufthavne befinder sig i en kontinuerlig udbygnings- og renoveringsproces, som kræver dygtighed og omhu fra alle involverede parter.

Terminalbygningerne er de største "motorer" i en lufthavn. Det er herfra alt går ind og kommer ud. Udformningen af en terminal er nøglen til at opnå maksimal effektivitet og en maksimal generering af indtægter i en lufthavn. Alle terminalbygninger er forskellige, men "motoren" skal altid kunne gøre det samme.

Rambøll forstår den kompleksitet, som lufthavnsbyggeri rummer, og vi sætter pris på at engagere vores kunder i løsningsmodellerne for at få det maksimale ud af alle involverede parter.

Rambøll har været involveret i mere end 200 lufthavnsprojekter. Vi arbejder inden for alle områder i en lufthavn og i alle områder af verden. Vi arbejder med specialiserede eksperter og leverer hele spektret af tjenester. Det betyder, at vi løser den samlede opgave uanset hvilken rådgivningsdisciplin, det drejer sig om.

Ramboll was appointed as lead designer of the Pulkovo Airport extension project
 

Projekter

 

Kontakt

Kim Benny Larsen
Kim Benny Larsen
Afdelingsleder
T+ 45 5161 1321
Ekiml@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Bjarne J. Rasmussen
Direktør, Pharma, Industri & Bygherrerådgivning
T+45 5161 6464
Ebra@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk