Almene & private boliger

Altaner og taghaver i forskudte niveauer, der sikrer lyse lejligheder samt frit udsyn til blandt andet Aarhusbugten, Riis Skov og Aarhus’ skyline.

Kontakt

Morten Sparvath Thomassen

Morten Sparvath Thomassen

Arkitekt MAA, Aarhus, Afdelingsleder, Arkitektur & Integreret Design, Aarhus
T: +45 5161 2473

Per Zwinge

Senior manager, København
T: +45 5161 4529
Ditte Rode

Ditte Rode

Arkitekt MAA, Afdelingsleder, Arkitektur & Integreret Design, Boliger - KBH
T: +45 5161 3538

Jan Eli Gravad

Senior Markedschef
T: +45 5161 5735
Ole Mensbo

Ole Mensbo

Regional Markedsdirektør, Fyn
T: +45 5161 5858
Søren Sandberg

Søren Sandberg

Afdelingsleder, Privat & Offentligt Byggeri Vest, Trekantområdet
T: +45 5161 3172
Bo Thomsen

Bo Thomsen

Afdelingsleder, Eksisterende Byggeri Vest
T: +45 5161 3260
Anders Skjødt

Anders Skjødt

Afdelingsleder, Store Projekter Øst
T: +45 5161 2721
Per Rix Rasmussen

Per Rix Rasmussen

Afdelingsleder, Store Projekter Vest
T: +45 5161 3979

Vi tager altid afsæt i den konkrete kontekst, når vi udvikler fremtidens byer og boliger. Vi mener, at de bedste løsninger skabes med udgangspunkt i det enkelte steds kvaliteter og de brugere, der mange år frem skal få gavn af de løsninger, vi udvikler. Når vi kombinerer brugernes ønsker og kendskab til et givent sted med Rambølls tværfaglige tilgang, skaber vi fremtidssikrede løsninger.

Byudvikling med mennesket i centrum

Vi udvikler byer og boliger ud fra principperne om Liveable Cities, hvilket kort sagt betyder, at vi altid har mennesket i centrum for forandringerne. Vi mener, at det enkelte byggeri skal bidrage til samfundet, og vi sammentænker det by- og landskabsmæssige miljø med de faktorer, som skal sikre menneskers velvære. Uanset om det er private eller almene boliger, om det er nybyggeri eller renovering, ser vi på muligheder og potentialer.

Vi inddrager altid beboerne i processen, når vi udvikler almene boliger. Hvis et alment boligområde skal udvikles, handler det om at løfte blikket og se lidt ud i fremtiden. På den måde kan vi skabe helhedsorienterede løsninger, der fremtidssikrer hele bebyggelsen.

Gadekærvej i Valby tog vi udgangspunkt i beboernes drømme. Sammen har vi skabt en fremtidssikret ejendom, hvor beboernes drømme er blevet et smukt vartegn på en drømmegavl. Læs mere om Helhedsplanen for Gadekærvej her.

Publikationer

Din almene rådgiver 2016

Læs eller download brochuren Din almene rådgiver - 30 års erfaring med 100 års almene boliger (publikation, åbner i nyt vindue)


Relaterede projekter

Altaner og taghaver i forskudte niveauer, der sikrer lyse lejligheder samt frit udsyn til blandt andet Aarhusbugten, Riis Skov og Aarhus’ skyline.

Z-huset Aarhus

Z-huset er et visionært arkitektonisk statement, hvor den markante bygningsgeometri med de aftrappede bygningshøjder og åbne gårdrum sikrer lys og udsyn til de fantastiske omgivelser på havnen i Aarhus. 

Fredericia C

Fredericia C

Som det første byggeri i masterplanen for Fredericia C statuerer byggeriet på grund 6 et ambitiøst eksempel, som efterlever den overordnede plans intentioner og visioner.

Ellebo

Ellebo "Winter Gardens"

Hvordan skaber man fremtidens bæredygtige renovering, og hvordan tilfører man liv og fællesskab til en nedslidt boligafdeling? Med vinderforslaget "Ellebo Winter Gardens" fra Adam Kahn Architects skaber vi fremtidens almene boliger. Rambøll skal sikre, at visionerne bliver bevaret gennem hele projektet.

Sortemosen

Sortemosen - totalrådgivning i forbindelse med renovering

Sortemosen har næsten gennemgået hele den planlagte renovering der blev besluttet i 2010 og skal stå helt færdig i begyndelsen af 2017. Stedet, der også kaldes Cowboybyen - pga. de karakteristiske træbeklædte facader og de store verandaer, gennemgår en omfattende genopretning, udført med stor respekt for det eksisterende byggeri.

Lundevænget, visualisering

Lundevænget - Helhedsplan

Lundevænget skal fremtidssikres med respekt for afdelingens historie og arkitektur.

Skoleparkens nordlige facade

Skoleparken - Helhedsplan

Skoleparken skal fremtidssikres, så bebyggelsen får et generelt løft af boligkvaliteten og muligheder for fælles aktiviteter.

Skoleparken står overfor en omfattende renovering i henhold til en helhedsplan. Helhedsplanen er udviklet i dialog med beboerne og afdelingsbestyrelsen, og den skal sikre, at Skoleparken kan tilbyde tidssvarende lejligheder mange år frem.

Sønderhøj

Sønderhøj

Nænsom ombygning af det 60.000 m² store historiske FDB-område i Viby J.

Gjellerupparken

Helhedsplan for Gjellerupparken og Toveshøj

Et komplekst forandringsprojekt i Danmarks største almene boligområde Gellerupparken og Toveshøj i Aarhus, hvor Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening i fællesskab vil ændre et socialt udsat boligområde til en attraktiv bydel med nye boligtyper og skabe vækstcentre for erhverv og kommunale arbejdspladser.

Korsløkken: gennemgribende renovering skaber attraktivt boligområde

Et ambitiøst renoveringsprojekt skal gøre fremtiden attraktiv i boligområdet Korsløkken i Odense og bryde ensartetheden ved at give boligblokkene forskellige udtryk.

Gadekærvej

Gadekærvej

Helhedsplanen for Gadekærvej indeholder en række tiltag, der øger tilgængeligheden og renoverer bygninger og friarealer.

Afdelingen Gadekærvej i Valby står overfor en række nødvendige genopretnings- og moderniseringsarbejder.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417