Projekter

I søgefunktionen nedenfor kan du søge på projekter, som Rambøll Danmark, Rambøll Energi, Rambøll Olie & Gas og Rambøll Management Consulting er eller har været involveret i. På www.ramboll.com kan du søge på projekter i hele Rambøll Gruppen. Under søgefunktionen finder du nogle få udvalgte projekter blandt de mange, som Rambølls eksperter har rådgivet på.


Sødisbakke er Danmarks første DGNB-certificerede renoveringsprojekt

I udkanten af Mariager ligger Sødisbakke, som er et pædagogisk botilbud under Region Nordjylland, der i foråret 2017 kunne kalde sig for Danmarks første DGNB-certificerede renoveringsprojekt med en sølv-certificering.

Guldcertificering til bæredygtigt domicilprojekt på Esbjerg Havn

I begyndelsen af 2016 stod det nye fem etagers domicilbyggeri færdigt på den yderste kant af Esbjerg havn. Det 15.000 m2 store projekt har opnået guld i DGNB, som er en bæredygtighedscertificering, der foretages ud fra en kvalitetsmæssig vurdering ud fra forskellige bæredygtighedstematikker.

Teglporten

Med renoveringen af stiområdet mellem Teglporten og Bistrupvej i Birkerød skabes et nyt attraktivt byrum for folk i alle aldre, der samtidig fungerer som en mere direkte forbindelse mellem Birkerøds nye idrætshal og Birkerød bymidte.

Fornyelse af Remiseparken

Remiseparken er i dag en nedslidt og overset park i Urbanplanen på Amager. Rambøll står sammen med BOGL for fornyelse af parken samt håndtering af områdets regnvand med henblik på at gøre parken attraktiv, tryg og værdifuld for områdets beboere.

Bestseller, tårn og by

BESTSELLER har valgt Rambøll som rådgiver på alle ingeniørdiscipliner i forbindelse med storstilet udvidelse af virksomhedens hovedsæde i Brande.

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417