dcsimg Interacoustics - Rambøll i Danmark
    
|
Interacoustics
Fotoserie af Kristine Mengel
Projektdata
Kunde: Interacoustics
Arkitekter: Sahl
Færdiggørelse: 2015

Ydelser vi leverede
Arkitektur
Industri & erhverv

Projektteam
Christian Pasbjerg
Franka Bungarten

Interacoustics

Middelfart ¤

Interacoustics er en verdensomspændende innovationsvirksomhed, som udvikler og fremstiller testapparater og måleudstyr til brug for ørelæger. Der er tale om ekstremt følsomme instrumenter og kompliceret software. Kombinationen af højteknologisk udviklings- og testmiljø og kontormiljø stiller store krav til bygningen.

Ud over ca. 200 arbejdspladser, danner bygningen ramme om et stort antal test- og afprøvningsfaciliteter samt en lang række projektrum. Desuden rummer bygningen mødefaciliteter, værksteder, produktionskøkken og kantine.

Hovedsædets beliggenhed ved den Fynske motorvej giver Interacoustics markant eksponering i det åbne landskab. Bygningen er udformet som et deltaformet atriumhus, hvor hver etages åbne v-form favner udsigten og landskabet i markante dobbelthøje ankomst- og innovationszoner langs husets facader. Bygningen er fleksibelt i indretningen, hvor specialiserede afsnit med udviklings- og prototypeproduktion foregår side om side med mere regulære kontorarbejdspladser. Således er det et hus, der hylder åbenhed og videndeling på tværs af etager og afdelinger og ikke mindst et hus, hvor arbejdsmiljøet og kvaliteten af den enkelte arbejdsplads er sikret med lys og udkig til det storslåede landskab.

Fakta om projektet

Samarbejdspartner: Viborg Ingeniørerne A/S
Areal: 4.500 m2

Per Damgaard-Sørensen
Faglig leder, Arkitektur & Design, Arkitekt MAA, Aarhus
T+45 5161 2475
Epeds@ramboll.dk