dcsimg Virtual Reality giver bedre løsninger for kunderne - Rambøll i Danmark
    
|
2 personer med Virtual Reality briller

Virtual Reality giver bedre løsninger for kunderne

Et nyt Virtual Solutions Lab på Rambølls hovedkontor kan bidrage til at sikre tæt dialog og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.
 
Af Christina Jørgensen

Oplev Carlsberg Byen uden fysisk at være der. Eller besøg toppen af Mærsk Tårnet i København, eller hvad der i fremtiden skal blive den nye KB Hal på Frederiksberg.

Alt det – og meget andet - kan nu lade sig gøre i det nyåbnede Virtual Solutions Lab på Rambølls hovedkontor i Ørestad. Her vil en syv meter lang touch-screen tage dig på en virtuel rejse med 3D modeller og lydsimuleringer. Virtual Reality head-sets og briller gør det muligt at opleve og interagere med detaljerede og virkelighedstro 3D modeller.

”Virtual Reality åbner nye døre og hjælper os til at skabe værdi gennem tættere dialog og samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. De nye teknologier bliver i stigende grad vigtige, fordi de løsninger, vi udvikler til kunder og samfund, bliver stadig mere komplekse. Her bidrager teknologien til, at vi kan levere løsninger i høj kvalitet og en god kundeoplevelse,” tilføjer Ib Enevoldsen, adm. direktør for Rambøll i Danmark.

Hovedformålet med Rambølls Virtual Solutions Lab er at tage endnu et skridt i at bringe digitalisering ind i alle arbejdsgange og styrke videndeling og samarbejde med både kunder og mellem eksperter internt i Rambøll.

 

Kontakt

Jesper Fabricius
Jesper Fabricius
Kommunikationschef, Rambøll Danmark
T+45 5161 6781
Ejefa@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Kikki Gyldenvang Steffensen
Senior Consultant
T+45 51616974
EKIGS@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk