dcsimg Topledere: Rambølls image er blandt de 20 bedste i Danmark - Rambøll i Danmark
    
|
10. juni 2016

Topledere: Rambølls image er blandt de 20 bedste i Danmark

Topcheferne har igen i år placeret Rambøll blandt landets mest anerkendte virksomheder i Berlingske Business’ årlige undersøgelse, Guld Image.
 

”Konsulenthuset skal hjælpe bystyret i New York med at optimere investeringerne i infrastruktur, der sikrer byen mod oversvømmelser”.

Det er ifølge Berlingske Business en af de væsentlige grunde til, at Rambøll ligger på en 20. plads blandt de danske virksomheder, der har det bedste image.

Mediehusets store årlige Guld Image-undersøgelse er netop offentliggjort, og den generelle konklusion i magasinets leder er, at ’Den korte lunte rammer hårdt og brutalt': Har en virksomhed problemer med at leve op til, hvad den lover – eller samfundets krav til etik – kan den hurtigt dykke drastisk på Imagebarometret.

Højere kendskab

Rambøll fastholder sin plads i Top 20. Det skyldes blandt andet, at rådgivningskoncernen går 19 pladser frem på ’Kendskab’.

Desuden ligger virksomheden i Top 10 på ’Medarbejdere’ og spørgsmålet ”Er virksomhedens medarbejdere kompetente og servicemindede?”.

Det glæder kommunikationschef for Rambøll i Danmark, Jesper Fabricius:

”Jeg er særlig stolt over, at toplederne vurderer Rambølls medarbejdere til at være blandt de absolut dygtigste i Danmark. Det er i høj grad deres ekspertise og evne til at skabe løsninger og resultater for kunder og samfund, som er afgørende for, at vi bliver anerkendt,” siger han.

En høj score på ’Troværdighed’ og ’Ansvarlighed’ bidrager også til placeringen i top 20, som betyder, at Rambøll er den højest rangerede rådgivervirksomhed i årets imagemåling.

Om Berlingske Guld Image

Berlingske Business’ image-undersøgelse har i mere end 20 år målt og vejet de mest kendte og toneangivende danske virksomheder. Det særlige ved metoden er, at de danske topchefer bedømmer hinanden. I år har 4.081 ledere deltaget.

Se den fulde liste over virksomhedernes image her.

Kontakt

Jesper Fabricius
Jesper Fabricius
Kommunikationschef, Rambøll Danmark
T+45 5161 6781
Ejefa@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk