dcsimg Business technology og digitalisering – IT i praksis® 2017-2018 - Rambøll i Danmark
      
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Business technology og digitalisering – IT i praksis® 2017-2018

IT i praksis® er den mest betydningsfulde undersøgelse af digitalisering i danske offentlige og private virksomheder. Læs mere og hent rapporten her
Rambøll Management Consulting har – i samarbejde med DANSK IT – gennemført IT i praksis® siden 1996. I dag er rapporten kendt som den mest betydningsfulde undersøgelse af den forretningsmæssige IT-anvendelse.
 

IT i praksis® udforsker de muligheder og udfordringer digitaliseringen skaber. Den ser også på, hvordan man begår sig strategisk i den digitale æra, og hvordan du skaber resultater gennem digitalisering. I rapporten introduceres blandt andet Digital Readiness Index, som gør det muligt at benchmarke din branche mod andres.

En dansk og engelsk version af IT i praksis®
IT i praksis® udkommer i både en engelsk og dansk version. Den danske version giver indsigt i både den offentlige og private sektors muligheder og udfordringer ved digitaliseringen. Rapporten rummer eksempelvis en omfattende meningsmåling af borgernes holdning til digitalisering.

Bestil IT i praksis

Den engelske version er fokuseret på den private sector, og stiller skarpt på hvordan de største danske virksomheder arbejder med digitalisering og forretningsteknologi.

Bestil IT in Practice

Et samarbejde mellem DANSK IT og Rambøll
Rapporten er udarbejdet af Rambøll Management Consulting og DANSK IT. DANSK IT er en organisation som arbejder for at samle, styrke og udvikle IT-brugere og IT-professionelles kompetencer og faglighed. Rambøll rådgiver offentlige og private aktører i strategisk og forretningsorienteret brug af digitalisering.

 

Læs mere om IT i praksis

 
Bestil IT i praksis her
Få alle indsigterne fra årets danske IT i praksis®
Hent IT i praksis® 2017-2018 gratis her og læs hvordan du skaber resultater gennem digitalisering i både den offentlige og private sektor.
It i praksis forside
Få alle indsigter fra årets engelske IT in Practice

Hent den engelske udgave IT in Practice her, som stiller skarpt på mulighederne og udfordringer ved digitalisering i den private sektor.


 

Presseomtale
Presseomtale

Læs pressemeddelelse og presseomtale om IT i praksis® 2017-2018.

Folk i møde
Strategiske udfordringer

IT i praksis® identificerer årligt en række strategiske udfordringer, som vi mener, mange virksomheder vil stå overfor inden for de kommende år.


 

Sagt om IT i praksis
Sagt om IT i praksis®

IT i praksis® er kendt som den mest betydningsfulde undersøgelse af strategisk og forretningsmæssig anvendelse af it i private og offentlige virksomheder i Danmark.

Pressemeddelse om IT i praksis
Kontaktpersoner – eksperter

Her finder du kontaktoplysninger på Rambølls eksperter, der er en del af holdet bag IT i praksis® 2017-2018  


 

Advisory board
IT i praksis® Advisory Board

En række toneangivende virksomheder udgør IT i praksis® 2017-2018 Advisory Board, som har bidraget til udvælgelse af hovedtemaer og til udformningen af spørgerammen.
Kontakt

For yderligere oplysninger om IT i praksis®, kontakt
Mathias Louis Holdsbjerg-Larsen
Projektleder og kontaktperson for IT i praksis*
M5161 2178
Emhl@ramboll.com