Yasir Maafri

Assisterende projektleder

T: +45 5161 1328

“Yasir er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i 2009 og har bl.a. studeret i London og Californien.  Han har tidligere arbejdet hos store virksomheder som NNE Pharmaplan og IBM.”

Hvad tænkte du, da du skulle rejse til Kina efter kun tre måneder i Rambøll?

Jeg tænkte, at det var en stor ære at få ansvaret for et projekt inden for ren-rum, som er et stort og interessant marked. Og da min leder stolede på, at jeg kunne løse opgaven, greb jeg chancen. I løbet af 24 timer stod vi klar med et hold af specialister, og vi løste opgaven på under seks uger. Det har i dag ført til mange yderligere opgaver i Kina.  

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Der er som sådan ikke en ”typisk arbejdsdag”, og det er netop det, der gør mit arbejde spændende. Nogle gange er jeg projekterende, andre gange står jeg for byggeledelsen, der typisk er af mere praktisk karakter. Lige nu arbejder jeg som assisterende projektleder på Carlsberg Byen. Her har jeg ansvar for den overordnede økonomi, ressourceplanlægning og den daglige drift af projektkontoret.

Hvad kan du særligt godt lide ved dit arbejde? 

På Carlsberg arbejder vi på projektkontor, og noget af det mest inspirerende ved det er at være omgivet af medarbejdere på kryds og tværs af afdelinger, erfaringer, fag og personligheder, der arbejder som en enhed på et fælles projekt og løser en kompliceret opgave på relativt kort tid.  Det er inspirerende at se, hvad man kan opnå, når man arbejder sammen på den måde. 

Hvilke kompetencer skal man have i dit job som assisterende projektleder?

Man skal være god til at holde overblik og have forståelse for og styr på både opgaven, ressourcer, timelines og økonomi. Man skal være forandringsparat og have sans for optimering og effektivisering i daglige processer - uden at gå på kompromis med de kvalitetsrigtige løsninger Rambøll er garant for.

Lige nu sidder jeg i projektleder-teamet med en lang række forskellige faggrupper tilknyttet, og det gælder for mig om at få de overordnede linjer og projektkontoret generelt til at køre så smertefrit, at de enkelte fagledere og deres team kan få ro til at udføre deres arbejde. Jeg har i min rolle berøring med mange forskellige mennesker, og der er derfor også et stort socialt aspekt i mit arbejde. 

Hvad sætter du pris på ved at arbejde i Rambøll? 

Miljøet og de dygtige kolleger. Der er en god stemning og den rette balance mellem arbejde og fritid. Jeg sætter også pris på, at der er mange muligheder. Hvis der er noget, du gerne vil opnå, er det kun dig selv, der sætter grænserne."  

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918