dcsimg Kaare K.B. Dahl - Rambøll i Danmark
    
|
Kaare Dahl

Karrieremuligheder

Rambøll er med, når danske og internationale virksomheder bygger nye domiciler, skoler, produktionsfaciliteter, shoppingcentre, kraftværker og kulturbyggeri verden over. På verdensplan beskæftiger Rambøll mere end 3.000 medarbejdere inden for byggeri.Nylige projekter
Søfartsmuseet i Helsingør - modtager af Dansk Stålpris 2016
Et hjem til elefanter
Mærsk Bygningen (Panum)
Operaen

Kaare K.B. Dahl

Civilingeniør, DTU, 1998
Senior projektchef
E: kbd@ramboll.dk
T: +45 5161 6526


Innovativ tankegang og spektakulære bygningsværker

Mit job
Som ingeniør er min fornemmeste opgave at finde ind til bygningens sjæl og hjælpe arkitekten med at udtrykke sine visioner. Noget af det mest spændende jeg har været med til er konstruktionen af Bella Sky, som rent geometrisk er et imponerende bygningsværk. Jeg har bl.a. været i Singapore, São Paulo og Mumbai for at fortælle om projektet.

Jeg brænder for udfordrende byggeri
Jeg brænder for udfordrende byggeri, der har en historie som er lidt anderledes – som for eksempel Bella Sky. Det er en spændende bygning fordi den geometrisk set er voldsomt udfordrende. Det har krævet en innovativ tankegang, som har skubbet til forestillingen om hvad vi troede kunne lade sig gøre.

På et projekt af den størrelse arbejder man desuden sammen med mange utroligt dygtige mennesker, hvilket er enormt inspirerende og givende.

Tag med Kaare Dahl på arbejde 65 meter over jorden

 

Kaare afsluttede sin Ph.d. i 1992 og har 30 års erfaring med beton og stålkonstruktioner i Rambøll.