dcsimg Erfaren udbudskonsulent til Business Technology - Rambøll i Danmark
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management consulting

Med næsten 600 ansatte er vi blandt de førende konsulenthuse i Nordeuropa og afgjort den største, danskejede konsulentvirksomhed. Vi agerer som en betroet partner i den private sektor og har en stærk position i udviklingen af den offentlige sektor. Se vores mange ydelser her.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Erfaren udbudskonsulent til Business Technology

Job Description

Rambøll Management Consulting er blandt de absolut førende rådgivere inden for it-management i den offentlige og private sektor. Vores rådgivning tager udgangspunkt i dyb sektor- og forretningsforståelse, hvor vi implementerer og realiserer de forretningsmæssige gevinster af ændrede processer, it-services og produkter. Det handler om at udnytte de teknologiske muligheder med henblik på at finde den bedste måde at effektivisere og skabe størst værdi.

Vi er med hele vejen frem til succes; fra en forretningsmæssig udfordring eller business case, over identifikation og udvælgelse af den optimale løsning frem til det endelige valg af leverandør og implementering af løsningen.

Stillingen
Stillingen omfatter gennemførelse af opgaver vedrørende it-anskaffelser og indkøb, sourcing og udbud.  

Din profil
Du har en akademisk baggrund samt mindst 4-5 års konsulenterfaring fra nuværende eller tidligere job. Du har gennem årene opbygget et solidt metodisk fundament, som du i dag anvender aktivt i dit arbejde. 

Derudover forventer vi, at du: 

  • Har erfaring med hele eller dele af udbudsprocesser – fra udbudsstrategiske afklaringer, over udarbejdelse af udbudsmateriale til gennemførelse af udbudsforretninger.
  • Er vant til at tage ansvar for beslutningsprocesser og kommunikere beslutningsoplæg.
  • Samarbejder på alle niveauer med stor gennemslagskraft, fra topledelse til fagekspert.
  • Besidder evnen til kontinuerligt at opbygge og vedligeholde relationer.
  • Er vedholdende og resultatfokuseret.
  • Har blik for detaljen og kan samtidig lede et team sikkert i mål.
  • Har en åben personlighed og arbejder effektivt, både selvstændigt og i teams.
  • Kan begå dig ubesværet på dansk og engelsk på forhandlingsniveau såvel skriftligt som mundtligt. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med kompetente og ambitiøse kolleger. Du får stor mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer løbende i et dynamisk og uformelt miljø, hvor vi sammen arbejder for at levere ydelser af høj kvalitet for vores kunder. Vi arbejder projektorienteret, nationalt og internationalt og lægger stor vægt på personlig udfoldelse, trivsel og høj grad af fleksibilitet. 

Om Business Technology
I Business Technology bistår vi vores kunder med at skabe forretningsmæssig værdi gennem brug af teknologi inden for strategi, analyse og eksekvering. Vi arbejder inden for alle aspekter af it og digitalisering og inden for områder som fx digital strategi, it-strategi og governance, forretnings- og it-arkitektur, it-anskaffelse & sourcing samt it-projekt- & programledelse. 

Vi har et tæt samarbejde med de øvrige forretningsområder og kolleger i Rambøll, som vil spille en aktiv rolle i din hverdag. 

Ansættelsen vil være på vores hovedkontor i København (Ørestad). 

Se mere om vores arbejdsområder her

Ansøgning
Har du brug for yderligere informationer angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Asger Højen Danielsen på telefon 5161 7986.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Applying is easy

Firstly, upload your CV directly or by using LinkedIn.

If you upload your CV directly, you will be asked to confirm your personal details.

Secondly, upload your cover letter.

We look forward to read your CV and application.


Ansøg inden 2017-04-24
Arbejdssted Copenhagen (RMC)

Søg stillingen online