dcsimg Rådgivende ingeniør - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rådgivende ingeniør - medarbejderportrætter

En stor del af vores medarbejdere fungerer som rådgivende ingeniører.  
 

Fra beskyttet arbejdsrum til succesrig udebane

”Jeg kan dårligt beskrive den enorme tilfredsstillelse, jeg følte, da det gik op for mig, at mine kompetencer holdt vand, og at jeg ikke blev betragtet som tandbørstesælger med en massevare.” Projektdirektør Preben Messerschmidt har fået hår på konsulentbrystet efter overgangen til ekstern energirådgiver.

Mød projektdirektør Preben Messerschmidt.

Preben Messerschmidt

Bygningsingeniør som vil gøre en forskel

"At designe en kæmpe stålkonstruktion, som skal fastgøres til havbunden på cirka 90 meters dybde, bære vægten af en 10.000 tons dæk og modstå havets kræfter i mindst 25 år er en virkelig udfordrende og interessant opgave," fortæller Jens Rosenville, som arbejder som bygningsingeniør i Rambøll Olie og Gas.

Mød Jens Rosenville

Med geoteknikken i fokus 

"Det geotekniske område rummer mange faglige udfordringer, og det involverer næsten alle discipliner fra statiske beregninger og projektledelse til kundemøder. Man er med lige fra de tidlige faser og frem til færdiggørelsen, hvor der skal føres tilsyn".

Mød konstruktionsingeniør Rune Christensen

Rune Christensen

Projektingeniør El & Instrumentering

Kian Soleiman har arbejdet som projektingeniør hos Rambøll i Esbjerg, siden han afsluttede sin ingeniøruddannelse i 2011. Han lærte Rambøll at kende, da han var i 20 ugers praktik under sine studier. Her fik han øjnene op for en helt ny verden.

Læs mere om hans hverdag i et arbejdsmiljø med fokus på læring og godt kollegaskab.

Kian Soleiman

Spildevandsingeniør

Ulrik Birk har arbejdet professionelt med miljøanlæg siden 1993, og har været hos Rambøll siden 2013. Han har særlig stor erfaring med maskininstallationer, spildevandssystemer og rensningsanlæg samt kraftvarmeanlæg og energisystemer – både som projektleder og fagperson.

Læs mere om Ulriks arbejde med spildevand som miljøfremmende løsninger.

Ulrik Birk
 

Mere

 
Sune Dalgas Hundebøll
Konstruktionsingeniør
Sune Dalgas Hundebøll troede egentlig at byggeri skulle være hans levevej. Men da muligheden for en stilling i strukturafdelingen hos Rambøll Olie og Gas bød sig, slog han til med det samme.
Mød konstruktionsingeniør Sune Dalgas Hundebøll