Job i Olie & Gas

Den globale efterspørgsel efter energi er stigende, og selvom der arbejdes på en grøn omstilling, vil mange samfund – og især udviklingslandene - også i årene fremover være afhængig af fossile brændstoffer. I Danmark er vi selvforsynende takket være olie- og gas felterne i Nordsøen, og vi er også i den unikke situation at være EU's eneste netto-eksportør af olie og gas.

Kontakt

Mette Frydenborg

Mette Frydenborg

Senior Recruitment Partner
T: +45 5161 8936

Da det danske olieeventyr startede i 1970'erne, lå indvindingsgraden på omkring 5 %. I dag indvinder man omkring 23 % af de skønnede forekomster af olie og gas, og der er stort fokus på at øge indvindingsgraden endnu mere. Det betyder, at olie- og gasbranchen investerer massivt i forskning og udvikling, og som en af den danske oliebranches største rådgivere er Rambøll med til at understøtte den udvikling med vores viden og know-how. Derfor kan vi tilbyde vores medarbejdere spændende arbejdsopgaver både herhjemme og i udlandet. 

Vi beskæftiger et væld af faglige profiler

Vi leverer højt specialiserede løsninger til både vedligehold og udbygning af eksisterende anlæg – onshore såvel som offshore – og vi deltager i feltudviklingsprojekter, når der gøres nye fund. Vi beskæftiger en bred vifte af profiler, der strækker sig fra ingeniører og teknikere til eksempelvis økonomer og biologer. Det er langt fra alle medarbejdere der kommer til os med en decideret olie/gas baggrund eller uddannelse. Tværtimod er det oftest sådan, at de opnår den branchespecifikke viden hos os. Men fælles for dem alle er, at de leverer innovative løsninger, der skal sikre en forsvarlig og effektiv udnyttelse af de naturligt forekommende energikilder.

Internationalt arbejdsmiljø

Olie- og gasbranchen er international og byder på gode muligheder for at prøve kræfter med arbejdslivet i udlandet. Rambøll Olie & Gas har udover kontorerne i Esbjerg og København, kontorer i Norge, Qatar, Abu Dhabi (U.A.E) og Indien. For medarbejderne på vores danske kontorer betyder vores internationale set-up også, at der er rig mulighed for at arbejde sammen med andre nationaliteter på store cross-border projekter.

Få mere at vide

Se video

Video om arbejde i Rambøll Olie & Gas

Se denne video med Administrerende Direktør John Sørensen for at lære mere om, hvad Rambøll Olie & Gas har at tilbyde nye medarbejdere


I Rambøll Olie & Gas arbejder vi efter Lean principper

Klik på billedet for at se mere i denne engelske video 


Mød vores medarbejdere

Kristoffer Gjendal, rådgivende ingeniør

Kristoffer Gjendal valgte vejen som ingeniør, fordi det gav mulighed for at arbejde med mange forskellige discipliner. Siden 2010 har han arbejdet i Rambøll Olie & Gas, hvor han har oparbejdet en ekspertise inden for undersøiske rørledninger og havbundsundersøgelser.

Mød projektingeniør Kristoffer Gjendal


Kian Soleiman, rådgivende ingeniør

Kian Soleiman har arbejdet som projektingeniør hos Rambøll i Esbjerg, siden han afsluttede sin ingeniøruddannelse i 2011. Han lærte Rambøll at kende, da han var i 20 ugers praktik under sine studier. Her fik han øjnene op for en helt ny verden.

Mød projektingeniør Kian Soleiman
 


Caspar Arevad, tekniker

Mød Caspar Arevad, som er CAD supportingeniør i Rambøll Olie & Gas. Han er uddannet skibsbygger og har siden efteruddannet sig inden for teknisk design og CAD-systemer.

Mød CAD supportingeniør Caspar Arevad


Jesper William Thomsen, leder

Mød Jesper William Thomsen, som har været kontorleder for Rambøll Olie & Gas i Abu Dhabi. På bare ti år gik han fra at være studentermedhjælper til projektleder og fra konstitueret afdelingsleder til chef for et nyt kontor.

Mød leder Jesper William Thomsen


Kristoffer Bergholt, projektleder

Kristoffer Bergholt arbejder som projektleder og teamleder i afdelingen for Marine Rørledninger hos Rambøll Olie & Gas i Ørestad. Det giver ham muligheden for at arbejde med de bedste på området.

Mød projektleder Kristoffer Bergholt


Sune Dalgas Hundebøll, nyuddannet

Sune Dalgas Hundebøll troede egentlig at byggeri skulle være hans levevej. Men da muligheden for en stilling i strukturafdelingen hos Rambøll Olie og Gas bød sig, slog han til med det samme.

Mød konstruktionsingeniør Sune Dalgas Hundebøll


Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417