Job i Management Consulting

Som et af Nordens førende konsulenthuse er Rambøll Management Consulting dedikeret til at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger for vores kunder og samfundet som helhed. Vi arbejder ud fra tanken om, at de bedste ideer opstår og udvikles blandt højt kvalificerede og nysgerrige mennesker, der deler og udvikler viden.

Hos Rambøll Management Consulting hjælper vi private kunder med at få konkurrencefordele, og samtidig rådgiver vi offentlige kunder i at tage langsigtede og strategiske beslutninger. Alt dette gør vi med en stærk metodisk forankring og mere end 40 års erfaring. Vi er stolte af vores akademiske afsæt og deler generøst ud af vores viden igennem bøger, artikler og årlige rapporter, som eksempelvis IT i praksis og CEMIndex, der hvert år kortlægger hhv. it-udviklingen og kundefokus i de 500 største virksomheder og organisationer. Desuden er vi førende i Europa inden for evalueringer, systemisk ledelse og randomiserede kontrolforsøg. 

Kundeorienterede løsninger

Den offentlige sektor handler om din og min hverdag. Som konsulent i Rambøll Management Consulting bliver du en del af en virksomhed, som har evnerne og muligheden for at optimere beslutninger, der har konsekvenser for vores dagligdag. Hvad enten vi arbejder med at introducere elbiler, udvikle en ny og bedre folkeskole eller digitalisere vores sundhedssystem, tager vi altid afsæt i visionen om at skabe de bedste løsninger for alle parter. 

Private virksomheder kæmper konstant med at sikre konkurrencefordele, øge produktiviteten og levere positive tal på bundlinjen. Det er her, du som konsulent træder ind i billedet. Vores konsulenter er eksperter inden for områder som IT-rådgivning, forretningsudvikling og strategi, projektledelse, forandringsprocesser og socio-økonomisk analyse og kan derfor rådgive på tværs af flere fagområder.

Sammen er vi stærkest

Konsulentbranchen er ofte kendetegnet af ensomme ulve og spidse albuer. Hos Rambøll Management Consulting arbejder vi som en samlet styrke. Vi mener, at de bedste løsninger opstår i teams af konsulenter, der samarbejder og deler viden på tværs af deres individuelle fagligheder. Vi er stolte af vores nordiske rødder, som danner grundlag for et åbent og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Det betyder, at vi baserer vores unikke fællesskab på dialog, en bred fordeling af ansvar og socialt engagement. 

 

Mød vores medarbejdere

Advokat

Julia er uddannet advokat og arbejder som chefkonsulent i Rambøll Management Consulting, hvor hun har været siden 2011.


Julia Vorgod

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417