Vores forretningsområder

Hos Rambøll arbejder vi inden for byggeri, transport, miljø, energi, olie og gas samt management consulting - og ofte på tværs af discipliner og forretningsområder.

Forretningsenhederne Byggeri, Transport og Miljø hører under Rambøll Danmark, mens Energi, Olie & Gas og Management Consulting er selvstændige enheder.

Byggeri og Transport

Rambøll er Danmarks største rådgivende ingeniørfirma og rådgiver inden for de fleste discipliner på områderne Byggeri og Transport.  Vi lægger stor vægt på, at fagligheden er i top på vores mange projekter i Danmark og udlandet. 

Læs mere om vores konkrete projekter inden for byggeri og transport

Vand

Vi bygger på en stærk nordisk tradition for at være på forkant inden for områder om beskyttelse af vandmiljøet, håndtering af spildevand og sikring af rent drikkevand, men i de senere år – og særligt gennem opkøbet af den amerikansk-baserede miljørådgivningsvirksomhed Environ – har vi også opnået solid erfaring med at hjælpe store industrivirksomheder med blandt andet spildevand og håndtering af vandforbruget.

Læs mere om vores ydelser inden for vand og om vores vandprojekter.

Miljø & Sundhed

Danmark er et af de lande, som har opnået de største fremskridt i beskyttelse af vores miljø og forvaltning af vores ressourcer samtidig med en økonomisk fremgang. Rambøll har været med hele vejen, og vi er stolte over vores bidrag til at sikre et bedre miljø og et effektivt vand og ressourcekredsløb.

Læs mere om vores ydelser inden for miljø & sundhed og om vores projekter inden for miljø & sundhed

Energi

Energi er et område i vækst. Igennem de to sidste år har vi mere end fordoblet antallet af medarbejdere på området. Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere med ekspertise inden for energi.

Læs mere om jobs i Energi

Olie & Gas

Olie- og gasbranchen investerer massivt i forskning og udvikling, og som en af den danske oliebranches største rådgivere er Rambøll med til at understøtte den udvikling med vores viden og know-how. Det betyder at vi kan tilbyde vores medarbejdere spændende arbejdsopgaver både herhjemme og i udlandet.

Vi beskæftiger en bred vifte af profiler, der strækker sig fra ingeniører og teknikere til eksempelvis økonomer og biologer. Det er langt fra alle medarbejdere der kommer til os med en decideret olie/gas baggrund eller uddannelse.

Læs mere om job i Olie & Gas

Management consulting

Rambøll Management Consultings arbejde er baseret på internationalt udsyn, skandinavisk afsæt og lokal indsigt. Vi gør hver dag vores bedste for at finde løsninger, der udvikler velfærdsdanmark og øger den private sektors konkurrencekraft. Til det har vi brug for en bred vifte af skarpe profiler inden for områder som økonomi, samfundsvidenskab, organisationsudvikling, internationale studier, it, forandringsledelse og kommunikation.
 
Læs mere om job i management consulting og lær vores arbejdsplads at kende i videoen ”Gør en forskel for andre end dig selv”

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417