dcsimg Vores forretningsområder - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vores forretningsområder

Hos Rambøll arbejder vi inden for byggeri, transport, miljø, energi, olie og gas samt management consulting - og ofte på tværs af discipliner og forretningsområder.

Forretningsenhederne Byggeri, Transport og Miljø hører under Rambøll Danmark, mens Energi, Olie & Gas og Management Consulting er selvstændige enheder.

 
Medarbejdere på Rambølls hovedkontor
 

Byggeri, Transport og Miljø

Rambøll Danmark er Danmarks største rådgivende ingeniørfirma og rådgiver inden for de fleste discipliner på områderne ByggeriTransport og Miljø. Vi lægger stor vægt på, at fagligheden er i top på vores mange projekter i Danmark og udlandet. 

Læs mere om vores konkrete projekter inden for byggeritransport og miljø.

Energi

Energi er et område i vækst. Igennem de to sidste år har vi mere end fordoblet antallet af medarbejdere på området. Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere med ekspertise inden for energi.

Læs mere om jobs i Energi

Arbejdsmænd på Nordhavnstunnellen

Olie & Gas

Olie- og gasbranchen investerer massivt i forskning og udvikling, og som en af den danske oliebranches største rådgivere er Rambøll med til at understøtte den udvikling med vores viden og know-how. Det betyder at vi kan tilbyde vores medarbejdere spændende arbejdsopgaver både herhjemme og i udlandet.

Vi beskæftiger en bred vifte af profiler, der strækker sig fra ingeniører og teknikere til eksempelvis økonomer og biologer. Det er langt fra alle medarbejdere der kommer til os med en decideret olie/gas baggrund eller uddannelse.

Læs mere om job i Olie & Gas

Medarbejder ved computerskærm

Management consulting

Rambøll Management Consultings arbejde er baseret på internationalt udsyn, skandinavisk afsæt og lokal indsigt. Vi gør hver dag vores bedste for at finde løsninger, der udvikler velfærdsdanmark og øger den private sektors konkurrencekraft. Til det har vi brug for en bred vifte af skarpe profiler inden for områder som økonomi, samfundsvidenskab, organisationsudvikling, internationale studier, it, forandringsledelse og kommunikation.
 
Læs mere om job i management consulting og lær vores arbejdsplads at kende i videoen ”Gør en forskel for andre end dig selv”
Møde RMC