dcsimg Studerende placerer Rambøll i Top 3 - Rambøll i Danmark
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studerende placerer Rambøll i Top 3

Danske studerende søger i stigende grad mod virksomheder med et stærkt brand, hvor man kan gøre en forskel, samfundsmæssigt.  Det fremgår af en storstilet undersøgelse, hvor de unge igen tildeler Rambøll en topplacering. 
Lea Birch Nielsen
 

Rambøll er i top 3, når danske studerende skal vælge karriere indenfor Ingeniørfaget/Naturvidenskab. Det fremgår af undersøgelsen ’Danmarks Mest Attraktive Arbejdsgivere’, som foretages blandt 14.830 studerende. Det er tredje år i træk, at Rambøll indtager tredjepladsen – her i 2017 er det kun henholdsvis Novo Nordisk og Lego, der rangerer højere.

Rambøll placerer sig hermed højere end andre store internationale virksomheder som COWI, Vestas, Siemens og A.P. Møller – Mærsk. Indenfor kategorierne IT og Business/Handel oplever Rambøll en mindre fremgang i forhold til sidste år – henholdsvis fire placeringer og en enkelt placering.

Konsulentfirmaet bag undersøgelsen Universum fremhæver blandt andet, at det er blevet vigtigere for de studerende, at de har et job hvor de føler, at de gør en forskel i en mere holistisk og samfundsgavnlig sammenhæng.

Hertil kommer, at de studerende i stigende grad søger mod de store virksomheder, som har opbygget et stærkt brand.

Det var også drømmen om at arbejde i en stor virksomhed, som i 2016 fik den nyuddannede civilingeniør, Lea Birch Nielsen til at søge ind i Rambøll - hvor hun i dag arbejder inden for forretningsområdet transport.

”Når man søger på projekter, er det de store virksomheder, der kommer frem først, for de har flest ressourcer. Jeg havde to-tre virksomheder i toppen, som alle var store virksomheder, og når jeg ser, hvor folk fra studiet arbejder i dag, er det også det billede, der tegner sig,” siger hun.

Læs mere om Lea Birch Nielsen og undersøgelsen i Berlingske Business her (betalingsmur) her.

Kontakt

Jesper Fabricius
Jesper Fabricius
Kommunikationschef, Rambøll Danmark
T+45 5161 6781
Ejefa@ramboll.dk
Wwww.ramboll.dk
Lea Birch Nielsen
Lea Birch Nielsen
Civilingeniør, Transport
T+45 5161 2695
Elebn@ramboll.dk