dcsimg Studentermedhjælpere til Policy & Planning i Aarhus - Rambøll i Danmark
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management consulting

Med næsten 600 ansatte er vi blandt de førende konsulenthuse i Nordeuropa og afgjort den største, danskejede konsulentvirksomhed. Vi agerer som en betroet partner i den private sektor og har en stærk position i udviklingen af den offentlige sektor. Se vores mange ydelser her.

 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Studentermedhjælpere til Policy & Planning i Aarhus

Synes du, at evaluering og udvikling af velfærdspolitiske områder lyder spændende? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med eksperter fra et af de førende konsulenthuse i Danmark? Så skal du måske være vores nye kollega. Lige nu søger vi studentermedhjælpere inden for sektorerne beskæftigelse, uddannelse og socialområdet til vores kontor i Aarhus.

I afdelingen Policy & Planning hjælper vi vores kunder med undersøgelser, dybdegående analyser, evalueringer, implementering og rådgivning, der danner beslutningsgrundlag eller direkte omsættes til effektfulde strategiske løsninger, som skaber værdi på den lange bane. Vi er markedsførende på evalueringsområdet i Skandinavien og har erfaring fra projekter over hele verden. Vi løser opgaver på højeste politiske og administrative niveau, og mange af vores medarbejdere er anerkendte eksperter på deres respektive områder.

Stillingen
Vi bestræber os på, at du som studentermedhjælper på sigt får indblik i alle dele af et projektforløb og tilknyttes projektteams som en vigtig og ligeværdig ressource. Dine opgaver som studentermedhjælper afspejler i høj grad konsulenternes arbejde og omfatter bl.a.:  

 • Researchopgaver
 • Analysearbejde
 • Afrapportering af resultater
 • Kvantitativ og kvalitativ dataindsamling
 • Planlægning og bistand i forbindelse med casebesøg, fokusgruppeinterviews, workshops mv.

Ud fra dine interesser vil du have mulighed for i nogen grad at påvirke, hvilke projekter og opgaver du kommer til at løse. Det forventes, at du kan arbejde 15 timer ugentligt med en vis fleksibilitet hos begge parter.

Din profil
Vi forestiller os, at du

 • har interesse for velfærdspolitiske områder
 • læser på slutningen af din bachelor eller overbygningen på en relevant videregående uddannelse (fx statskundskab, sociologi, antropologi, folkesundhedsvidenskab el.lign.)
 • har mindst et år tilbage af din uddannelse
 • har leveret overbevisende resultater på din uddannelse
 • har stærke analytiske kompetencer og formulerer dig godt skriftligt på dansk såvel som engelsk
 • har erfaring med både kvalitative og kvantitative metoder
 • trives i et ambitiøst, men uformelt miljø, hvor tingene til tider går stærkt
 • ønsker at engagere dig i dit arbejde og tør tage initiativ 

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både faglige resultater og øvrige relevante erfaringer.

Vi tilbyder
Policy & Planning er bredt sammensat af konsulenter med kompetencer inden for politologi, økonomi, sociologi, humaniora og antropologi. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø og arbejder altid i teams sammensat af de mest relevante kompetencer.

Du vil blive en del af et stærkt metodisk og fagligt miljø, som vil være med til at styrke din faglige profil. Samtidig vil du i løbet af din tid hos Rambøll have mulighed for at deltage i relevante kurser, der videreudvikler dine faglige kompetencer.


Interesseret?
Hvis du er interesseret i en stilling som studentermedhjælper, bedes du ansøge ved at bruge linket nedenfor. Du kan via linket uploade ansøgning, CV, karakterudskrift mv.

Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projektassistent Emil Sydendal Hansen på telefon 51 61 19 45 eller på mail esh@ramboll.com.


Ansøg inden 2017-10-02
Arbejdssted Aarhus

Søg stillingen online