Konstruktionsingeniør/fag- og projektleder med mod på nye udfordringer

Konstruktionsingeniør/fag- og projektleder med mod på nye udfordringer

Her er en enestående mulighed for at blive en del af Rambølls byggeridivision, der vil give dig chancen for at arbejde med nogle af de største og mest komplicerede byggeprojekter. Så hvis du har en stærk konstruktionsingeniørprofil, erfaring med projekt- og fagledelse og en lyst til at udfordre og udvikle dig selv både fagligt og personligt, Så er du måske vores nye kollega i Byggeri i Odense!

Dine ansvarsområder som konstruktionsingeniør/fagleder

Da vi oplever en markant vækst og har travlt på en lang række projekter for en bred vifte af kunder, har vi brug for din ekspertise på konstruktionsområdet. I din rolle som konstruktionsingeniør, vil dit hovedfokus være på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring for totalentreprenører samt offentlige og private bygherrer. Din ekspertise inden for konstruktionsområdet vil blive en værdifuld tilføjelse til vores team, hvor du sammen med andre specialister og eksperter vil sikre, at Rambølls ydelser vedbliver at blive de bedste på markedet.

Samspillet med andre specialistområder end dit eget vil give dig en unik indsigt i de kompleksiteter der er i byggeprojekter. Ved at blive en del af Rambøll, vil din hverdag være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke ingeniører også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherre, der søger netop din ekspertise i udførelsen af projekterne.

Dig og dine kompetencer

Du har en udadvendt, samarbejdsvillig og positiv tilgang til dine opgaver, hvor din høje faglighed sikrer, at du kan komme med innovative løsninger på ofte komplekse udfordringer. Vi forventer desuden, at du er engageret og har forståelse for de skiftende roller som rådgiver i forskellige projektsammenhænge. Dette indebærer, at du er god til at begå dig, i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader vi har på vores projekter.

Du bidrager aktivt til at udvikle dine kollegaer med din ekspertise på konstruktionsområdet, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret. Den rette personlighed og tilgang til opgaven er meget vigtig for os, samt dét at du har ejerskab for dit arbejde og dine projekter. Du sætter derfor en personlig ære i, at dine leverancer til både kollegaer og kunder er af højeste kvalitet.

Af mere faglig karakter, besidder du:

  • En uddannelse som konstruktionsingeniør
  • Min. 5 års rådgivererfaring
  • Erfaring med projektledelse og fagledelse
  • Gode samarbejdsevner på tværs af fag
  • Et højt sprogligt og skriftligt niveau i dansk

Bliv en del af Rambøll Byggeri i Odense

Du får fornøjelsen af ca. 140 engagerede kollegaer hos Rambøll i Odense, hvoraf vi er ca. 40 medarbejdere i byggeriafdelingen, der alle arbejder med varierende opgaver for såsom private og offentlige bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.v.

Foruden stærkt samarbejde internt på Odense kontoret, vil du som vores nye kollega også få et tæt samarbejde med hele Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter.

Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og du vil sammen med projektledere, konsulenter, ingeniører, konstruktører og tekniske designere arbejde på opgaver inden for bolig-, uddannelses-, sygehus- og erhvervsbyggeri.

Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

At arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Brian Hamann Rempt tlf. +45 5161 5836 eller mail på brir@ramboll.dk eller afdelingsleder Thomas Jensen på tlf. +45 5161 4332 eller mail på thomj@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Der er ikke ansøgningsfrist på denne stilling. Kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres først inaktiv, når der er indgået aftale med ansøger.

Så send os derfor din ansøgning hurtigst muligt!

Ansøg inden 2018-02-15
Arbejdssted Odense

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417