Erfaren konstruktionsingeniør til fagledelse

Kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor kvalitet, innovation og tværfaglighed er i højsædet?

Som konstruktionsingeniør i Rambøll bruger du den nyeste teknologi til at lave ”state of the art” fleksible projekter der skal udføres hurtigt.

Du følger projekter fra den tidlige skitsefase til kunden flytter ind og dermed er du med til at sikre at koncepter og koordinering i projekteringen også er det der bygges efter.

Dine ansvarsområder

I din rolle som erfaren konstruktionsingeniør indgår du med dine øvrige kolleger i projektteams der skal sikre, at vores kunder får skræddersyede løsninger der passer netop til dem.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Varetage fagledelse store og små projekter
  • Være med til at drive faglig udvikling
  • Oplære og spare med yngre kollegaer

Du vil indgå i et stærkt netværk med Rambølls øvrige afdelinger inden for design af bærende konstruktioner.

Her er du tiltænkt en nøglerolle med brug, udvikling og implementering af vores avancerede BIM og beregningsværktøjer.

Dig og dine kompetencer

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har en solid faglig baggrund inden for rådgivning og projektering, med 5-10 års erfaring. Ydermere, er din faglighed i top, og du har mod på at være med til at præge udviklingen, ligesom du har ambitioner om at udvikle dig inden for faget og personligt. Endvidere forventer vi at:

  • Du har erfaring med projektering af stål og beton konstruktioner, herunder anvendelse af FEM analyse programmer og gerne med erfaring indenfor parametrisk design.
  • Du er i stand til at bevare det store overblik og skære opgaven til i ft. kundens ønsker, ligesom du arbejder omhyggeligt med detaljerne.
  • Du ved, hvad der rør sig inden for dit fagområde, ligesom du sætter en ære i at holde dig opdateret inden for området
  • Du har et digitalt mindset og søger at forbedre tværfaglig kommunikation og effektivitet inden for dit fag.

Du er udadvendt og god til at samarbejde, og du har lyst og energi til at udvikle dig fagligt, så du kan blive en af de bedste inden for faget. Vi forventer, at du er velbevandret i beregning af stål, beton konstruktioner mv., men for os er den rette personlighed og tilgang til opgaven det vigtigste.

Bliv en del af Danmarks største konstruktionsfællesskab

I Ørestaden er vi fire konstruktionsafdelinger som er dedikeret til byggeri. Hver afdeling har sit markedsmæssige fokus inden for hhv. højhuse, store projekter, Pharma byggerier samt offentlige, private sports- og kultur-byggerier inkl. facader.

Vi bemander vores projekter på tværs af afdelingerne så vi sikre at stille stærkest mulige hold hver gang.

Da vi ikke kender dig endnu ved vi ikke hvilken afdeling der passer bedst til dig – det finder vi ud af når vi har samtale.


Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt kontakt da Morten Darø Tranholm på tlf. 5161 6128, Jesper Miller Andersen på tlf. 5161 5695 eller Zickan  Kristensen på tlf. 5161 5723.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning inden 1.Februar 2018

Ansøg inden 2018-02-01
Arbejdssted Copenhagen

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417