Erfaren projektleder indenfor klimatilpasning søges til Rambøll, Vand i Herning, Viborg, Aalborg eller Aarhus

Er du parat til nye udfordringer, og har du lyst til at gøre en forskel på spændende og alsidige opgaver inden for planlægning og projektering af afvandings-, afløbs- og klimatilpasningsprojekter? Så er det dig vi søger til afdelingen Forsyning & Klimatilpasning, lokaliseret på kontorerne i Herning, Viborg, Aalborg eller Aarhus.

Vores ydelser indenfor klimatilpasningsområdet bliver stadigt mere efterspurgte. Derfor søger vi en erfaren projektleder, der kan hjælpe os med at udvikle og løse de fagligt spændende, udfordrende og ofte meget tværfaglige projekter, som vi arbejder på for at klimatilpasse vores byer.

Dine ansvarsområder

Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt team med opgaver og ansvar indenfor blandt andet:

 • Klimatilpasning og spildevandsplanlægning for både kommuner, forsyninger og private investorer
 • Planlægning og projektering af regn- og spildevandssystemer, både ledningsanlæg i jord og håndtering af vand på terræn, LAR løsninger, bassiner mv.
 • Kundekontakt

Som projektleder får du ansvaret for at afklare mål og indhold i projekterne i dialog med kunden. Du kommer til at varetage kundekontakt, styre økonomi og tidsplaner, lede projektmedarbejdere på tværs af fagområder samt sikre den overordnede kommunikation og kvalitet i projekterne. Der vil være mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Afhængigt at dit erfaringsniveau og kompetencer vil der være mulighed for, enten nu eller på sigt, at indgå i afdelingens ledelsesteam (kræver minimum 10-15 års erfaring).

Dig og dine kompetencer

Du er ingeniør med solid erfaring inden for ét eller flere af følgende punkter:

 • Projektledelse af projekter inden for klimatilpasning og afløbssystemer
 • Planlægning af spildevandssystemer og klimatilpasning
 • Projektering og udbud af klimatilpasningsprojekter, afløbstekniske og anlægstekniske opgaver.
 • Anlægsopgaver indenfor afvanding, spildevandsforsyning, klimatilpasning mv.

Som person har du endvidere

 • En bred forståelse for udfordringerne inden for forsyning- og klimatilpasningsområdet, herunder indblik i rollefordelingen i samarbejdet mellem kommune og forsyningsselskab.
 • Lyst og evne til at indgå i og lede et projektteam
 • Lyst og evne til at sætte fokus på kundens ønsker samt at bidrage til kundekontakt og udarbejdelse af tilbud
 • Gode samarbejdsevner samt gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, både på dansk og engelsk

Bliv en del af den positive udvikling i afdelingen for Forsyning & Klimatilpasning

Afdelingen Forsyning & Klimatilpasning består af 20 dygtige og erfarne medarbejdere, der danner rammen om et meget dynamisk og velfungerende team. Afdelingen har medarbejdere på kontorer i Aalborg, Aarhus, Viborg og Herning.  Vores ydelser bliver stadigt mere efterspurgte og afdelingen er således i positiv udvikling med fokus på vækst. Da work-life balance også er vigtig i hverdagen hos Rambøll, har vi brug for flere kolleger på vores hold til at gennemføre de mange spændende opgaver.

Afdelingens ydelser omfatter rådgivning inden for projektering og planlægning af spildevandsløsninger, klimatilpasning og afvandingsløsninger. Vi har mange afvandingsopgaver i forbindelse med større infrastruktur- og anlægsprojekter bl.a. for Banedanmark og Vejdirektoratet. Derudover er vores kunder primært forsyningsvirksomheder og kommuner, hvor vi bl.a. varetager beregninger, projektering og tilsyn, klimatilpasning mv.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder, Charlotte Frambøl på telefon +45 5161 6225.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem på Ramboll.dk ved at klikke på ”apply”. Send din ansøgning inden 17.02.2018.

Ansøg inden 2018-02-17
Arbejdssted Aarhus

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: ramboll@ramboll.dk

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Rambøll Olie & Gas
35128417